Banner The New World

 

 

     HOME 
  



     Books Web


     Books Printed  


     Health 


     Presentations


     Soul Drawings


     Video lectures 
     English


     Video lezingen 
     Dutch


     Positive Blog


     Curriculum writer


     Contact




     Side Index









Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1657

 

 

QE green

 

Corruptie viert hoogtij

Via een politiek en een blijkbaar omgekochte epidemioloog is ons eiland een rots geworden van veel honger, ellende, werkeloosheid, geweld en corruptie. Men denkt alles in de hand te houden door de bevolking onder een illegale lock te plaatsen maar de ware criminele acties vieren ondanks dat hoogtij.

Miljoenen moet er verdeeld worden en Nederland denkt dit in de hand te hebben maar de waarheid is anders. Blijkbaar verdwijnen nu al vele miljoenen! Naar horen zeggen is dat ook het geval bij de voedselpakketten die verdeeld worden via een Voedselbank Curaçao en Samenwerkende Hulporganisaties Curaçao! Laatstgenoemde zijn organisaties die blijkbaar bij diverse mensen al vraagtekens oproepen zeker als men dan ook nog ziet dat organisaties die al voor tientallen jaren zich inzetten voor minderbedeelden zich NIET willen verenigen in deze zeer met vraagtekens beladen groep!

Zo worden er ook van buiten het eiland donaties gedaan naar deze samenwerkende groep en vanuit intern hoor je bijna dagelijks dat er goederen verdwijnen maar ook de financiën blijkbaar een duistere zaak is. Men schreeuwt van de daken dat er al duizenden voedselpakketten verdeeld zijn. Ook hoor je dat er huishoudens zijn die meerdere pakketten ontvangen en weer doorverkopen! Met als tegenpool zijn er de mensen die werkelijk op de rand van de afgrond staan en blij mogen zijn met een tasje met wat soms bedenkelijke inhoud en dan 2 weken zich moeten zien te redden! Mensen die bang zijn om te reageren of te vragen voor meer omdat erachter in een kamer meerdere personen zitten! Bang, verlaten, honger, pijn en een onmenselijk bestaan!

Het bepalen van het wel en niet helpen van mensen is meer een gunst als een wel doordacht plan. Het hangt af in hoeverre je “vriendje” bent van een of andere stichting of gladgestreken groepje! Dat blijkt wel omdat oude zeer betrouwbare organisaties weigeren dan ook samen te werken met deze met vraagtekens beladen hulpgroepen die als paddenstoelen uit de grond zijn getrokken!
Maar wat zagen we afgelopen Donderdag 28 mei? Toen er vele vraagtekens ontstonden omdat plotsklaps het Rodenkruisgebouw in brand stond! Uit het niets, weg vele goederen maar ook volgens horen zeggen weg administratie! Of waren misschien plotsklaps de vraagtekens beantwoord?
Nederland denkt met leningen de zaken in te kunnen dekken maar Nederland heeft niet door dat veel geld onder hun neuzen verdwijnt! Nederland vergeet dat de ware oplichters de meester overtreft! Ondertussen zijn de stille gevallen van nood de klos en staan radio, TV, sociaal media en kranten bol van al die weldoeners zogenaamd nietsvermoedend wat er werkelijk gaande is! Wederom praten we over een select groepje wat weer mee pikt via andermans ellende, verderf en dood.

Doe je iets goeds dan hoeft dat niet rondgebazuind te worden! Ook mogelijk is het veelal dezelfde kliek die over en over bevoordeeld wordt terwijl de grote groep afgescheept wordt met een aalmoes. Een aalmoes omdat de pot weer op aan het geraken is en dat niet via de minderbedeelden, hongerende groep bewoners maar naar verluidt naar de “groep der oplichters en egotrippers”!

John H Baselmans-Oracle


Written 29-05-2020




 

QE blue

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 



Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.