Banner The New World

 

 

     HOME 
  



     Books Web


     Books Printed  


     Health 


     Presentations


     Soul Drawings


     Video lectures 
     English


     Video lezingen 
     Dutch


     Positive Blog


     Curriculum writer


     Contact




     Side Index









Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1299

 

God zal straffen, god doet dit en god doet dat!

Het sociale medium staat er vol van, mensen die schreeuwen om gods ingrijpen maar ook gods wraak! Mensen die zich vastklampen aan een fictief persoon wat ergens boven ons moet zweven en alle touwtjes in handen heeft!

In werkelijkheid is er geen god en zijn het enkel drie letters waaraan de mens zich vastklampt in nood, angst en in onmacht.

Maar wat leert ons oude geschriften?
De groten der aarde duiken veelal diep in oude geschreven boeken, hun ritualen en gebruiken. Zo kwam men op het geschreven boek tegen op de universiteit van Cambridge wat nu bewezen is dat dit een geschreven verre voorloper was van de "King James Bible" en de bijbel zoals we deze nu kennen.Het enige verschil is dat het een fictie was en dat delen zijn weggelaten om de huidige bijbel geloofwaardiger te maken.

Komen we weer even terug op het woordje god. God is en blijft in vele geloven het houvast van de mensheid en in andere geloven heeft het een andere naam maar de werking en de bedoeling van dit woord is in elk geloof hetzelfde.

"De mens moet de kracht leggen in het hogere"
Zoals ik al aanhaalde, de bijbel en zijn god is een fictief verhaal en zo ook het woordje god, allah, budha of krisnha om maar enkele te noemen. Het zijn allemaal benamingen voor het hogere.

Maar beschreven in diverse geschriften, en gelezen en zo gehandeld door de elite, is het duidelijk dat de kracht nergens in een hogere zit maar in de persoon zelf! Je kunt eindeloos god verzoeken om het een of ander maar als je zelf stil blijft zitten en niet werkt met de krachten die elk mens heeft, zal er niets gebeuren en blijft god ook op een stoel zitten kijken wanneer er actie gaat komen!

Vandaag zat ik wat vermoorde wereldartiesten af te luisteren en ze hadden allemaal wat gemeen buiten dat ze wereldberoemd waren. Deze mensen kwamen er ook achter dat ze macht hadden en dat ze grote groepen van de mensheid konden bespelen en doen laten geloven wat zij naar buiten brachten. Elvis, Michael, Eddy en Amy, allemaal vermoord omdat ze machtiger werden dan de top, hadden dit door en werkten op deze manier.

"They Don't Care About Us".

Het valt op dat artiesten, sporters, politici en soms enkele mensen uit het volk weten te werken met de kracht van hun eigen energie. Doordat ze later na de ontdekking via een systeem aan een schandpaal worden genageld en ondanks dat deze mensen toch doorgingen met het verkondigen van hun eigen macht, werden ze vermoord en voorgoed verdwenen zij van het aardse toneel.

God is een woord, een woord wat staat voor kracht in jezelf!
Zolang je dat niet gaat inzien heeft vechten geen zin omdat er geen god boven je is die je de ware kracht kan geven. Ga je eigen krachten zien, ga geloven in jezelf en zie dat in elk persoon elk levend wezen, ook in de natuur, een god huist. Maak die inner god wakker en gebruik deze zoals je tegenstander hem gebruikt en dan zie je iets heel bijzonders.

Zie je in de godwereld.

John H Baselmans-Oracle

 


Written 27-10-2018

 

 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 



Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.