Banner The New World

 

 

     HOME 
  



     Books Web


     Books Printed  


     Health 


     Presentations


     Soul Drawings


     Video lectures 
     English


     Video lezingen 
     Dutch


     Positive Blog


     Curriculum writer


     Contact




     Side Index









Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1292

 

Lokale perskinderen

Vanaf 1982 schrijf ik stukken over onze maatschappij en worden die af en toe gepubliceerd of via radio of TV besproken. Vele stukken gaan ook naar de buitenlandse pers, buitenlandse politici, diverse instanties en organisaties.

Maar wat valt op?
Het zijn enkele lokale "zogenaamde" journalisten die moeite hebben met mijn stukken en zelfs zover gaan dat ze je aanvallen en dan als een klein kind gaan blokken. Met al de negatieve mensen om me heen, de dreigmails, maar ook de vele aanvallen, heb ik niet één persoon op een van mijn sociaal media accounts geblokt! Simpel omdat blokken wil zeggen dat men als een klein kind achter moeders rok gaat verschuilen met zijn vingertjes in zijn oren en van "ikke niets horen, ikke niets zien"! Een gedrag van personen die geen zuiver geweten hebben!

Het mooie is dat bijvoorbeeld een Yves Cooper, Dick Drayer, Edgar Leito, Knipselkrant en een Norman Serphos die allemaal of wel een instantie als een nieuwsmedium vertegenwoordigen maar al deze personen niet willen hebben dat je op- of aanmerkingen maakt op de veelal door hun geplaatste leugenachtige berichtgevingen. Onder de plak en naar verluidt betaald door een groepje maffia gasten gaan deze mensen zelfs zo ver dat ze proberen je alsmaar door het slijk te halen en voor laat komen dat je aan "conspiracy" of "geraaskal" doet!

Wat het mooie is van deze sociale media kinderen is dat je toch ten aller tijde kan komen waar je meent iets te moeten lezen! Door dan braaf je naam te omzeilen kun je zien hoe onder andere deze personen er alles aan doen om hun leugens te verdedigen zonder dat er in de ogen gekeken wordt van die persoon die aan de galg moet hangen en er andere gedachten over veel onderwerpen op na houdt.

Nogmaals, in alle stukken, alle brieven en alle opmerkingen zijn het alleen lokaal een zeer klein groepje wat deze kinderstreken heeft en dan ook nog pretenderen een eerlijke vrije pers of voorlichter te zijn.

Wat mijn vraag naar hun toe is:
"Persvrijheid" en "Vrije meningsuiting" heeft dat een andere betekenis op dit kinderlijk eiland Curaçao? Of snappen deze "persmensen" niet wat vrijheid van meningsuiting betekent?

In ieder geval snappen deze personen niet dat door hun kinderlijk gedrag duidelijk is dat ze geen volwaardige persmensen zijn en eerder bedriegers naar het volk toe werkend blijkbaar voor de bewuste maffia groep die al vele levens op hun naam hebben.

Het gaat goed met de vrijheid nog even en we hebben weer de galg op het Wilhelminaplein.

John H Baselmans-Oracle



Written 18-10-2018

 

 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 



Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.