Banner The New World

 

 

     HOME 
  



     Books Web


     Books Printed  


     Health 


     Presentations


     Soul Drawings


     Video lectures 
     English


     Video lezingen 
     Dutch


     Positive Blog


     Curriculum writer


     Contact




     Side Index









Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1255

 

CIA

Een tijd terug werden er miljoenen documenten officieel vrijgegeven door de CIA die gaan over tijdrijzen via poorten (Stargate), UFO's en experimenten met frequenties. Natuurlijk is er veel zwart gemaakt en niet bestemd voor ons slaven van het systeem maar men kon ook niet alles uitgummen.

Na vele CIA rapporten doorgeworsteld te hebben, werd overduidelijk dat er vanaf voor de 2de wereldoorlog geëxperimenteerd werd met frequenties, tijdreizen en vliegende objecten. Tijdens de 2de wereldoorlog werden vele experimenteren door zowel de Engelsen en Amerikanen uitgevoerd. Maar in een zeer hoog tempo door de Duitsers die in vele zaken veel verder waren dan welke mogendheid dan ook. Laatstgenoemden werden uiteindelijk de winnaars van die race. Maar na het verlies van de Duitse mogendheid in de oorlog moest er op ingenieuze wijze die geleerden veilig gesteld worden die ver waren in de vele categorieën van de wetenschap. De know-how mocht niet verloren gaan. Zo werden vele Duitsers beschermd en ondergebracht bij de CIA. Weer andere doken onder in diverse basissen om met de bescherming van deze CIA hun experimenten te vervolgen en onderzoeken te verfijnen.

In de nu vrijgegeven rapporten heb ik me voor het grootste gedeelte geconcentreerd op het werken met frequenties of te wel energie. Opmerkelijk waren deze testen omdat vele zaken die ik in mijn energieniale boeken beschreef ook hier, zelfs via proeven op mensen, bewezen werden. Verder ging men zeer diep in het reizen in tijd en dat via "poorten" in hun rapporten "Stargate" genoemd. Door dit reizen in diverse werelden, dimensies en levens werd duidelijk dat tijd noch afstand het werken is met frequenties.

Wat zeer verontrustend is zijn de experimenten die men nu doet via deze frequenties wat gaat via apparaten zoals de portable telefoons en het gehele communicatie netwerk. Wat ook opvallend was, was het vastleggen van netwerken die gehele groepen mensen lamsloegen en totaal energieloos werden. Dit zien we nu openlijk met de G4-5 netwerken maar ook met het experimenteren in de militaire en spionage netwerken. Veel is er spelend en er wordt vreselijk veel gerommeld met frequenties en stralingen allemaal als testen op de mensheid.

Wat ook frappant was waren de toch indirecte verwijzingen naar oude beschavingen. Beschavingen die volgens verwijzingen nog leven onder het aardoppervlak! Ook iets wat ik eerder in een van mijn boeken aanhaalde dat er duidelijke aanwijzingen zijn naar zeer hoogintellectuele beschavingen die zich teruggetrokken hebben onder het aardoppervlak. Zo ook de absolute elite die in ondergrondse steden veilig hun pad vervolgen wat er moet gebeuren op het aardoppervlak.

Dat een veiligheidsdienst samen met collega FBI steken vrijgeven over dit soort informatie, is alleen een bevestiging dat alles al zeer ver en in een laatste stadium is. Alles wijst er op dat in werkelijkheid de veranderingen gaande zijn.

De vreemde branden, ongelukken en mensen totaal des georiënteerd maar ook de verslaafde elektronica freaks en de zeer vreemde gedragingen van moeder natuur is een teken dat men via frequenties al druk doende bezig is om grote veranderingen uit te voeren. Ook zien we nu duidelijk de diverse installaties op een Noord- en Zuidpool die weinig te maken hebben met bovenaardse experimenten. Vele installaties laten de link zien tussen voor ons het onbekende en de wereld van frequenties.

Het is een kwestie van tijd dat het gehele plaatje zichtbaar gaat worden voor iedereen. Maar voor die mensen die er eerder bij willen zijn, lees de vrijgekomen CIA rapporten maar eens.
https://www.cia.gov/library/readingroom/collection/stargate

Duidelijk gaat worden, na het lezen van vele van deze rapporten en met daarnaast de ritualen van onze bekende club, waar alles momenteel om draait. De geheimen komen langzaam vrij maar men zal moeten leren tussen de regels door te lezen en kennis van oude beschavingen te hebben. Ben je zo ver zal je beseffen dat alles frequenties (energie) is.

John H Baselmans-Oracle


Written 14-09-2018

 

 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 



Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.