Banner The New World

 

 

     HOME 
  



     Books Web


     Books Printed  


     Health 


     Presentations


     Soul Drawings


     Video lectures 
     English


     Video lezingen 
     Dutch


     Positive Blog


     Curriculum writer


     Contact




     Side Index









Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1229

 

2016

Een oud stuk teruggevonden

 

De verboden publicaties

Al geruime tijd mag de lokale pers , en dan praten we over radio, TV en dagbladen, mij niet interviewen of stukken van mij plaatsen. Dat was uitgegaan vanuit de corrupte persoon en toen minister van justitie heer Navarro. Dat omdat er vele vertrouwelijke stukken over de SDKK gevangenis naar buiten kwamen waar zowel deze minister als de directeur van deze gevangenis valse en gemanipuleerde rapportages maakt naar Nederland om zo de gevangenis in een goed blaadje te krijgen bij de Nederlandse autoriteiten.

Toch waren er enkele TV en radio stations die me nog even interviewde maar deze werden allemaal op het matje geroepen of de uitzendingen werden geblokkeerd of verbindingen werden verbroken! Zelfs met Nederland mocht niet meer gepraat worden en werd ik uit de uitzending gehaald doordat men de zender uit de lucht nam.

Door deze voorvallen en het afsnijden vanuit diverse hoeken was het voor mij niet meer mogelijk via de reguliere pers naar buiten te komen. Maar er zijn alternatieven genoeg en die gingen we dus ook aanspreken. Internet zowel de reguliere als de blackweb werden ingezet en bijvoorbeeld mijn Watamula blog schoot omhoog naar nu ruim dertigduizend bezoekers per dag.

Ook de sociale media klapte uit elkaar en zowel Twitter, Facebook als Instagram groeide mijn accounts. Toch zit de veiligheidsdienst niet stil en zit men regelmatig in mijn computer die online is (niet mijn werkcomputer overigens die niet op het web zit) maar wordt er regelmatig gerommeld met IP adressen en met verbindingen waarbij de ONT settings worden gewist.

Maar we zijn niet afhankelijk van een lijntje en ook niet van een systeem. Dat zou het allemaal te gemakkelijk maken voor de buitenwereld en de hackers die bezig zijn.

Ondertussen groeien de publicaties en blijven de waarheden zich openbaren. Dat zien we wel ondanks de boycot, dat de SDKK gevangenis nu officieel via een rapport van de Raad voor de Rechtshandhaving dat er op 50 punten, veel die ik als MKK heb aangevoerd, de gevangenis in gebreken is en dat er veel mis is in dat rattenhol wat door een directeur verdedigd wordt en vele mensenrechten geschonden worden.

We gaan in dit boek weer alle publicaties op een rijtje zetten die via vele kanalen toch bij de mensen zijn gekomen en door vele mensen inclusief de politiek gebruikt worden.

Ik wil 2 agentschappen even extra aandacht voor vragen daar hun de enige twee zijn die zelfs na de bedreigingen en opleggen van de boycot stug doorgaan met het publiceren van mijn stukken.
Een speciale dank aan Knipselkrant Curaçao en naar No(s)ticia.com die beide voor mij de enige kanalen zijn die onafhankelijk en vrije pers hanteren.

John H Baselmans-Oracle

 

Written 2016


 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 



Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.