Banner The New World

 

 

   HOME 
    Books Web


   Books Printed 


   Health 


   Presentations


   Soul Drawings


   Video lectures 
   English


   Video lezingen 
   Dutch


   Positive Blog


   Curriculum writer


   Contact
   Side Index

Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1205

 

Heer Rutte, de perfecte politicus

Nederland is bezig met een kabinet 3 van een zekere heer Rutte en vele mensen schreeuwen moord en brand over de manier hoe deze man het land bestuurt. Deze politicus weet 17.02 miljoen mensen bezig te houden en precies de weg te bewandelen die men hem opdraagt.

Want wat is het om politicus te zijn?
Een politicus is een buffer tussen de burgers/mensen wonend in een land en de groep die bepaalt wat er in en rond het land gebeuren moet in hun ogen. Een politicus zal zorgen dat de bewoners nooit te weten komen vanwaar de opdrachten komen en wie er belangen bij hebben. Een politicus heeft de wettelijke tools, het liegen en bedriegen en zijn vrij van vervolging en weten hoe hun medepolitici te bespelen en de monden te snoeren.

We zien dat overduidelijk bij de heer Rutte die werkelijk alles bij elkaar liegt, bedriegt en bespeelt en zelfs zijn tegenpartijen zo weet te bespelen dat ze het spel van hem kopiëren. In de laatste confrontatie was duidelijk te zien dat werkelijk iedereen op een lijn zat maar het spel moest gespeeld worden en de show werd afgedraaid. Enkele verloren even hun rol maar dat werd perfect afgedekt. Juist zoals het in de politiek moet gaan.

Nu denkt men dat de politiek het uitvoerend orgaan is van wat een koning wil. Maar dat is maar voor een zeer klein deel waar want de koning, in dit geval, is een van de personen die het beleid en richting bepaalt van een land. Het onbeperkt binnen laten komen van buitenlanders is een weg die niet door een koning is bepaald maar opgelegd is door een veel hogere groep.

In alle jaren wroeten in de structuren van gezag, wetten en regels en de vele clubjes is duidelijk geworden dat we allemaal tegen de verkeerde personen aan het vechten zijn. Personen die een buffer zijn en niet de opdrachtgevers! De buffer werkt blijkbaar perfect want de rechtbanken hebben het nog nooit zo druk gehad en de politiek draait voor de volle 100%. Zie de wereldpolitiek met een Trump, Putin of Kim Joung Un! Een geweldige show en alle energie wordt losgelaten ook op deze personen.

Heer Rutte is simpel een van de beste politici ooit in Nederland geweest en het is wel frappant dat deze man nog leeft. Ondanks alle verzet, bonken, schelden en tieren gaat deze man door als een politieke clown met feestmuts en een zeer dikke huid. Zijn team, zijn dekking en de verdeeldheid die geschapen wordt is formidabel en een perfect beeld van wie en wat er achter hem staat en beschermt.

Bedankt heer Rutte dat u mij de ware tegenstander, uw opdrachtgever, aangewezen heeft. Helaas hebben de 17.02 miljoen mensen dat blijkbaar nog niet door.

John H Baselmans-Oracle


 

Written 28-04-2018


 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.