Banner The New World

 

 

   HOME 
    Books Web


   Books Printed 


   Health 


   Presentations


   Soul Drawings


   Video lectures 
   English


   Video lezingen 
   Dutch


   Positive Blog


   Curriculum writer


   Contact
   Side Index

Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1175

 

Informatieblindheid

We zijn in het tijdperk beland waar informatie over en weer via vele kanalen de ether in worden geslingerd. Was het jaren geleden dat we afhankelijk waren van een beperkt aantal kanalen is het nu dat praktisch elke persoon met een internetverbinding de ether vol smijt met zogenaamde waarheden, liefde, haat en nijd.

Ik schreef er al eerder over dat we bedolven worden met veel informatie die of nutteloos, of vals, of verkeerd is. Daarnaast hebben we het probleem dat door de grote stroom van informatie de mensen het niet meer weten te plaatsen en te beoordelen. Zegt de een de aarde is bol, de ander loopt te schreeuwen dat hij plat is. Zegt de een de moordpartijen op school zijn fake de ander heeft hele verhalen hoe familieleden het leven ontnomen is. Het is een ware oorlog aan informatie die momenteel heerst op deze aardbol.

Het enige waar het in resulteert is dat er steeds meer mensen tegenover elkaar gaan staan in plaats van samen er uit proberen te komen. Maar ook zien we dat de huidige jeugd zo overtuigd is van hun eigen kennis, ego en het weten van dat ze bij het minste geringste grijpen naar agressiviteit tot zelfs vermoorden toe.

Deze gehele onrust komt maar door een ding en dat is dat zeer veel mensen informatieblind zijn en zaken niet meer weten te beoordelen laat staan in te zien wat er werkelijk gaande is in de desbetreffende informatie die op hun pad komt. Vele mensen zijn compleet lamgeslagen, blind en compleet paranoia omdat ze niet meer het ware plaatje kunnen zien. Men is totaal beland in een wereld van de zombies en een wereld die zeer gemakkelijk in te pakken is door een kleine (elitaire) groep.

Als je het ware nieuws niet meer kan onderscheiden van het vele fakenieuws is het einde dus werkelijk aan het spelen. En zie dan de sociale media wat voor 99% bol staat van fake nieuws en mensen die dag in en dag uit elkaar in de haren aan het vliegen zijn en zo elke tijd van nog normaal denken totaal spenderen aan welles nietes spelletjes zoals kinderen in een kleuterklas.

Het ware nieuws filteren en gaan gebruiken zou ons kunnen helpen helaas dat station is gepasseerd en we dalen af als een straaljager in de maatschappelijke beerput waar de derde lachende is; de absolute top die sterker en sterker worden omdat weinige doorhebben waar ze mee bezig zijn. Die ware informatie is verloren geraakt in de massa shitberichten en vele lezen er overheen.

Slaapt beste mensen slaapt en u heeft zelf meegedaan aan de algehele ondergang door uw eigen ogen gezien maar niet opgemerkt!

John H Baselmans-Oracle


 

Written 21-02-2018


 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.