Banner The New World

 

 

     HOME 
  



     Books Web


     Books Printed  


     Health 


     Presentations


     Soul Drawings


     Video lectures 
     English


     Video lezingen 
     Dutch


     Positive Blog


     Curriculum writer


     Contact




     Side Index









Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1170

 

De ware reden achter de oorlog in Irak

Bagdad, 10 april 2003, Amerika valt Irak binnen.

3 weken na de inval waren het de Amerikanen die meenden dat ze het land moesten besturen. Er werd geplunderd en iedereen probeerde alles wat waarde was te bemachtigen. Maar opmerkelijk was wel de roof in het nationale museum waar "onbekenden" specifieke oudheden uit het museum haalden. Wat bleek was dat bepaalde tabletten over de geschiedenis, over goden en hun volkeren werden meegenomen die veelal over de tijd ging dat de Anunnaki zich vestigden op aarde vanuit het niets in het deel van Irak.

Op deze tabletten stond vreemd genoeg net de geschiedenis van de Anunnaki die ongeveer 400.000 jaren geleden op aarde kwamen en volgens vele geschriften de voorlopers van de mens waren. Anunnaki zijn "goden" wezens komende vanaf de planeet Nibiru zoekend naar overleving en goud. Het waren de Anunnaki die ongeveer 300.000 jaren geleden de eerste DNA manipulatie deed om de mens te creëren. Mensen die voor hen moesten gaan werken als wat we nu noemen "slaven". Uit de oude geschriften blijkt dat de mens altijd slaaf is geweest en geconstrueerd is voor werken.

Juist net in deze kortstondige oorlog werden deze belangrijke tabletten van de Anunnaki uit het museum gestolen. Gestolen door een speciale eenheid, met oordopjes geconnecteerd met de buitenwereld, die door zware beveiligingen en dikke deuren wisten te breken om deze specifieke tabletten weg te nemen! Nog opmerkelijker was dat tot de dag van vandaag de ware geschiedenis verzwegen wordt die over de Anunnaki en het ontstaan van de mensheid bestaat. Voor zover weet niemand waar de tabletten zijn gebleven en wie de speciale eenheid was die tijdens een korte oorlog naar een museum ging en deze zeer belangrijke tabletten stal. De sleutel van het ontstaan van de mensheid is blijkbaar verdwenen naar het onbekende.

De Irak oorlog lijkt steeds meer te zijn gegaan om deze tabletten in bezit te krijgen dan dat het om olie ging. De Anunnaki die op het punt van terugkeer staan, hebben duidelijk iets te maken met deze oorlog.

Wanneer gaat de ware geschiedenis van de mensheid geopenbaard worden? Tot dusver worden alle films en alle informatie verscholen, verboden en afgeschermd. Zijn het de Anunnaki zelf die dit doen of is het de absolute top van deze aarde afstammelingen van deze Anunnaki voorvaderen die alles boycotten?

Een klein detail; Zie hoelang de elite vanuit een bepaalde hoek blijven leven!

John H Baselmans-Oracle



 

Written 15-02-2018


 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 



Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.