Banner The New World

 

 

     HOME 
  



     Books Web


     Books Printed  


     Health 


     Presentations


     Soul Drawings


     Video lectures 
     English


     Video lezingen 
     Dutch


     Positive Blog


     Curriculum writer


     Contact




     Side Index









Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1168

 

De wereld van de maçons

Februari 2018, op één dag twee opmerkelijke mededelingen plus een soap.
Zweden gaat cash geld verbieden!
Nederland is waar elke inwoner automatisch zijn/haar lichaam kwijt is voor donorschap!
En als lang lopende soap; In Engeland is al een tijd gaande het welles nietes spelletje rond de Brexit!

Maar wat valt op? Waarom zijn het deze landen die overal voorop willen lopen? We weten dat zeer zeker in Engeland maar ook in Nederland de machtigste der vrijmetselarij top zetelen. Nu is Zweden al lang ook een van de zeer stille krachten achter deze organisatie maar zeker niet onbeduidend. Langzaam maar zeker zien we dus in deze landen van de maçons meer en meer zaken doorgevoerd worden die al vele jaren in hun geschriften gepropageerd worden.

Zweden
Is de eerste die het cash geld gaat uitbannen.
"Slaaf zal gij worden afhankelijk van het geldsysteem wat wij bepalen".

Nederland
Is het eerste land waar de inwoners van dat land geen zeggenschap meer hebben over hun eigen lichaam, je bent wettelijk eigendom van de staat en je organen zijn van de staat.
Hier wordt duidelijk de nieuwe wetgeving onder de reeds 10 jaren geleden herschreven grondwet uitgevoerd waar de burgers geen rechten meer hebben en alleen plichten.
Verder nog twee berichten en is er iets wat jullie opvalt?
- "Fred Teeven hoeft als voormalig officier van justitie voor de Criminele Inlichtingendienst (CID) niet het achterste van zijn tong te laten zien in een zaak rond een prostitutienetwerk van jongens."
- "Oud-staatssecretaris Fred Teeven aan de slag in de jeugdzorg."
En zo beschermt de vrijmetselarij hun leden.

Engeland
Het land wat wereldwijd de kern is van de vrijmetselarij en bang is opgeslokt te gaan worden door een Europese gemeenschap die zo vele privileges af zal nemen van de nu op één na absolute heerser van de maçon groep.

In de protocollen van Sion was een van de eerste keren dat er te veel naar buiten kwam wat de vrijmetselarij van plan is met de mensheid. De maçon club heeft financieel maar ook materieel alles via, onder andere, een joodse gemeenschap in handen. Via de absolute heerser in het Vaticaan, die bestuurd wordt door de Jezuïeten, wordt alles maar zeer zeker volgens hun gestelde schema, ingevoerd op de diverse plaatsen die het voortouw moeten gaan trekken.

Maar we hebben ook een Amerika, het eens zo machtige land. Waarom is deze een muur om zichzelf aan het bouwen? Bescherming? Voor wat? En waar zijn de triljarden die niet beschreven worden in de financiële boeken rond en op de wereld? Dan praten we nog niet over het ineens heftig opkomende discussie over een platte aarde! Eens de vele hele oude geschriften gezien die soms stukje voor stukje lekken en een bol al laten zien vanaf dag één dat de mensheid zaken kon beschrijven? Waarom laait deze discussie keer op keer weer op en dat met bedreigingen en zelfs oorlogen? Hoe ziet de oudste clubjes van onze planeet deze aarde? Ja, en dan zie je een afbeelding van een bol gezien door die "goden" die we nu nog vereren in diverse vormen. De bol in hun hand ver boven de mensheid verheven, vastgelegd in vele hiërogliefen en geschriften.

En dan komen we op onze club de vrijmetselarij die ook deze bol vereren en alles van hun in een cirkel plaatsen betekenend een aardbol. Zo zien we de "bol" of te wel de "cirkel" in vele sektes en groepen voorkomen omdat ze deze vanuit de oude geloven en de vele goden weten waar en wat de kern is van deze aarde. Bij het lezen van vele van hun geschriften blijkt dat de wijsheid van de huidige vrijmetselarij geschoeid is op deze zeer oude geschriften, bijvoorbeeld die van de Anunnakis, en wist men toen weldegelijk hoe de aarde eruit zag vanuit de ruimte. Het ruimte reizen is nooit een probleem geweest en vele zeer oude rotstekeningen en hiërogliefen bevestigen dat. En dan kom ik op een ander punt "Waren goden kosmonauten". Want men weet vanuit de oude goden dat de aarde een bol is en bol zal blijven zolang er een bestaan is weggelegd voor deze aarde.

Het is nu de verdeeldheid die de kracht van de mens individueel moet aantasten. Iedereen moet ruzie hebben want zo is er geen eenheid en dus ook geen macht. We nemen hen het recht af van; zelf te bepalen, wat te doen met hun lichaam, hoe men een ander beloont (betaalt) en het recht tot welke gemeenschap men wil behoren. Er moet weer controle zijn. En zo is op deze aardbol een ding duidelijk; de ware goden zijn momenteel nog verdwenen. Het waren die goden die de wereld in handen hadden en maakten zoals in de tijd de mens onder de Anunnakis, dat de mens weer gezet wordt waar hij voor bestemd is; slaaf zijn en volgen! Die tijd en macht is men weer aan het creëren en we geven als "onderdanen" hen er alle macht toe. Het zijn hen die onze energie nodig hebben!

Lees simpel de oude geschriften, zie de vele oude afbeeldingen en zie waar we volgens de goden vandaan komen, waar we voor en op leven. De oude geschriften openbaren de waarheid, de kracht en het leven.

Verdeeldheid is alles wat aan het spelen is.

John H Baselmans-Oracle


 

Written 14-02-2018


 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 



Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.