Banner world

 

 

   HOME 
    Books Web


   Books Printed 


   Health 


   Presentations


   Soul Drawings


   Video lectures 
   English


   Video lezingen 
   Dutch


   Positive Blog


   Curriculum writer


   Contact
   Side Index

Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 


 

 

 

Het Energiniale leven "Het lang verborgen geheim"


			
De eerste lijnvluchtprioriteit zal opnieuw het leger zijn. In 1980-81 wordt een geregelde 
militaire dienst voor passagiersvervoer tussen Brits-Columbia, Canada - Ottawa, Canada 
- en Washington, D.C., U.S.A. Washington zal ook een vliegverbinding met Londen, 
Engeland, in gebruik worden genomen. Depots in Ottawa, Washington en Londen zijn of 
worden bijna voltooid. De reistijd van de start in Washington naar de landing in Ottawa zal 
niet langer zijn dan 13 minuten. De Washington-Londen route van 3.674 mijl, zal een 
ontspannen 45 minuten zijn. Deze routes zijn al getest. 

De overgang van militaire naar commerciële eisen begon halverwege de jaren ‘60 toen een team van voornamelijk ervaren ingenieurs zich terugtrok of uit het lucht- en ruimtevaartcomplex van B.C. terugtrok om voorstellen voor de overgang te formuleren.
Op aanbeveling van het overgangscomité werden vertegenwoordigers van de Amerikaans/Canadese lucht- en ruimtevaartindustrie in 1974 geadviseerd over de capaciteiten van de rondvleugelvliegtuigen. De eerste groep werd uitgenodigd in de moederfabriek waar ze een rondleiding door de fabriek kregen en later getuige waren van demonstraties en verrassende prestaties van het verbazingwekkende nieuwe vliegtuig, waaronder een driedekker die in de jaren vijftig van de vorige eeuw werd ontwikkeld. Vervolgens kreeg de groep inzicht in de bouw van de vliegtuigen vanaf de tekentafels tot en met het testen van de afgewerkte machines. Duizend vragen werden beantwoord.
Het jaar daarop werd een tweede topgroep van Boeing en Fairchild naar het oorspronkelijke complex gehaald voor een echte on-the-job training. Andere uit de industrie volgden later. Alleen het ontwerp en de basisprincipes van de aerodynamica werden deze belangrijke industriëlen aangeleerd. Informatie over de elektromagnetische motor werd achtergehouden omdat het de bedoeling is dat het commerciële vaartuig in het komende decennium alleen de zeer succesvolle straalmotoren zal gebruiken die in de eerste militaire versies zijn geperfectioneerd. De vliegtuigfabrikanten zullen het grootste deel van het militaire navigatiesysteem (ontworpen voor anti-magnetische motoren in de ruimte) worden geweigerd en zullen in plaats daarvan hun eigen systemen in het commerciële vaartuig bouwen met hulp van de eerste Noord-Amerikaanse faciliteiten.
In september 1977 werden vooraanstaande vertegenwoordigers van grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen naar Washington geroepen om op de hoogte te worden gesteld van de onverwachte revolutie in het luchtvervoer. Dertig woordvoerders werden uitgenodigd en ontmoetten elkaar in het geheim op het presidentiële jacht dat voor anker lag op de Potomac. Ze kregen foto’s en films te zien en luisterden naar discussies over het meest geavanceerde vliegtuig ter wereld. Executives van de luchtvaartindustrie kregen toen te horen dat het vliegtuig met ronde vleugels voor het einde van 1990 beperkt in gebruik kon zijn op binnenlandse vluchten boven Noord-Amerika en dat een volledige omschakeling tegen het jaar 2000 mogelijk zou moeten zijn.
In de nabije, voorzienbare toekomst zullen de vliegtuigen met vaste vleugels die op passagierslijnen in gebruik zijn, verouderd zijn. De voordelen van de commerciële vliegtuigen met ronde vleugels, zelfs met straalmotoren, zullen duidelijk zichtbaar zijn voor de reizigers: (1) Een korte start- en landingsbaan. (2) Ze zullen meer dan vijf keer zo snel vliegen als het geluid. (3) Er worden geen geluidsgolven gecreëerd. (4) Meer mensen, meer bagage en een omvangrijkere loonlast zullen worden vervoerd in vliegtuigen met een diameter van misschien wel 200 voet.
Uiteindelijk, wanneer het commerciële onderzoek is voltooid en de anti-magnetische motoren mogen worden geïnstalleerd om de jets te vervangen, zal geen enkele plaats op aarde meer dan een uur of twee uur verwijderd zijn. Voor een typische eendaagse reisjet set excursie, kan men opstijgen uit Tampa, Florida na het ontbijt en stap naar beneden in Singapore of Sydney voor de lunch, terug naar huis voor het diner door middel van Honolulu en Los Angeles. De ouderwetse kan er de voorkeur aan geven om dezelfde luchtreis te maken met een overnachting te stoppen. Maar, ongeacht, de serieuze zakenman of -vrouw zal de serieuze zakenman of -vrouw zijn slechts een uur tussen New York en San Francisco. Men gaat ervan uit dat de start en de landing in het centrum van de stad haalbaar zullen zijn.
Nostradamus had gelijk toen hij in 1566 voorspeld had dat hij zou opstijgen en landen: “Na een grote menselijke uitputting is er een grotere klaar voor. De grote motor vernieuwt de eeuwen.”
Wanneer het ruimteplatform van de NASA eind 1990 klaar en functioneel is en 240 mijl boven de aardse hindernissen van wolken, zwaartekracht en luchtwrijving begint te draaien, zal het aardmensen een oog en een eerste stevige voet in de lucht geven in de openbaringen en activiteiten van ons eigen zonnestelsel.
Verticale starts en landingen vanaf dit uitkijkpunt van het ruimteplatform zullen de magnetische vaartuigen van de VS en haar bondgenoten in staat stellen om voor de volgende eeuw interplanetaire voertuigen van de handel te worden.
De nieuwe ronde vleugels hebben het ruimtevaartprogramma niet overbodig gemaakt. De bemande ruimteplatforms die door de NASA zullen worden gevlogen, zullen betekenen dat alle Amerikaanse ruimtesondes, of ze nu bemand zijn of met dronesatellieten, zullen worden gelanceerd zonder de problemen van luchtwrijving en zwaartekracht, die in het verleden moesten worden overwonnen door het gebruik van boosterraketten.
In 1977 passeerden twee zogenaamde ongeïdentificeerde vliegende objecten elkaar in de duisternis van de ruimte. Een daarvan was op weg van de aarde naar de holle planeet Venus, waar op beide oppervlakken bijna vier miljard mensen wonen. Het andere zogenaamde ongeïdentificeerde vliegende voorwerp had Venus verlaten en was aan de aarde gebonden. Toen de twee bijna identieke vaartuigen binnen 100.000 mijl van elkaar voorbijkwamen, gingen herkenningssignalen naar elkaar uit. Van het schip, Venus gebonden, ging het signaal naar buiten: “U.S. Air Force training craft - Venus Bound.”
En van het vaartuig dat op weg was naar de aarde, antwoordde een bericht: “Vrede! Signaal ontvangen - New Germany Air Force training craft out of Venus - op weg naar de thuisbasis, de Aarde.
De ruimteschepen van de planeet aarde hadden geschiedenis geschreven. De bemanningen van elk waarvan de vaders uit twee voormalige aardse landen afkomstig waren, hadden elkaar op 20 miljoen kilometer afstand in de ruimte gepasseerd met vreedzame en vriendelijke groeten. De kapitein van het Amerikaanse schip dacht: “Hoe goed was het om te weten dat in deze eenzame, spoorloze leegte een ander aardend schip van Home Sweet Home voorbij was gekomen en hallo had gebeld”.
In de middeleeuwen werd de aarde beschouwd als het centrum van het universum. Toen de 100-inch telescoop van Dr. E. Hubble voor het eerst werd gebruikt in 1925, kende de observatie van de hemel door de mens geen grenzen, aangezien hij misschien wel miljarden sterrenstelsels naast de onze bespioneerde.
Nu, slechts een halve eeuw later, als aardwezens naar de hemel kijken, kunnen ze er zeker van zijn dat de eerste Aardmannen op sterrenhemelse nachten over drie en misschien wel twaalf nieuwe werelden hebben gelopen die een eeuw voor de dichters alleen nog maar over droomden.
Niet veel eenvoudige aardmensen waren zich daarvan bewust, maar in weinig meer dan een generatie had de mensheid - met hulp - de nabijheid van de ruimte veroverd - althans binnen hun eigen zonnestelsel.
Opmerkingen over bronnen
Er is geen intensieve evaluatie gedaan van het gebruik van de antimagnetische motorische mogelijkheden die militaire en civiele onderzoeksgroepen al decennia lang uitvoeren. De onderzoeker woonde een bijeenkomst bij in Washington waar leden van de vliegtuigindustrie door de specialisten van de Amerikaanse en Canadese luchtmacht werden geïnformeerd over de overgang van vaste naar rondvleugelvliegreizen. De Russische versus Amerikaanse (of vrije wereld) problemen in de hogere atmosfeer werden na lang nadenken onder de aandacht gebracht om de lezer te laten zien dat de tegenstelling tussen de Sovjet versus de vrije wereld al tot in de ruimte is doorgedrongen. Een privé-onderzoek van de onderzoeker bracht het bestaan van planetaire delegaties in Washington aan het licht. De verwijzing naar de vlucht van een Amerikaans/Canadees/Britse vlucht naar Venus in 1952 werd verkregen uit het feitelijke vluchtlogboek van de vlucht en werd in zijn geheel gelezen met toestemming van een naamloze regeringscommissie. Dat verhaal zal als een apart verhaal op een ander moment worden geschreven, vooral omdat de helft van de inhoud het leven op Venus beschrijft. Voor dit hoofdstuk werden twee rondvleugelpiloten geïnterviewd en het hoofd of de commandant van het Interplanetaire Politie Netwerk (een Venusiër werd ook geïnterviewd, de Engelse fonetische weergave van de naam van de Commandant was Karkov.


NAAR HET VOLGENDE HOOFDSTUK
 

 

 

"Being human is helping each other"


 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon


Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.